13 października 2017

Adios!- zakończenie stażu zawodowego w Cordobie

 Dzisiaj odbyły się ostatnie zajęcia praktyczne w naszych zakładach pracy, gdzie przez ostatnie trzy tygodnie nabywaliśmy oraz doskonaliliśmy nasze umiejętności. Każdy zakład związany był z inną działalnością spożywczą.

Kasia, Monika oraz Martyna pracowały w restauracji Taberna La Montillana, gdzie zajmowały się przyrządzaniem dań.

 Oliwia i Paulina pracowały w restauracji La Gamba de Oro, gdzie zajmowały się przyrządzaniem dań z owoców morza.




 Weronika i Daria pracowały w firmie Cervezas Califa, w której  uczestniczyły w procesie produkcji piwa.

 Paweł pracował w cukierni La Tarterie. Zajmował się produkcją ciasta i przygotowywaniem napojów.


 Oliwia i Natalia pracowały w cukierni Pastelerias Cordoba, gdzie przygotowywały wyroby cukiernicze.



Ola, Klaudia i Angelika pracowały w Confiteria Hnos. Hidalgo, gdzie zajmowały się produkcją ciastek.




 
Sylwia i Oliwia pracwały w Pasteleria Santa Victoria, gdzie przygotowywały ciastka.

Po powrocie z zakładów pracy zjedliśmy wystawny obiad pożegnalny, po którym podziękowaliśmy za wspaniale spędzone 3 tygodnie.
Ten staż wspominać będziemy do końca życia :)

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz